About News Products & services Clients & partners Jobs Contact Experts

News - News

Tweeëntwintig veiligheidsprojecten dingen mee naar co-financiering

3 October 2013

Een spannende tijd breekt aan voor tweeëntwintig consortia die meedingen naar cofinanciering uit het HSD Stimuleringsfonds. Hun inzendingen variëren van nieuwe forensische technologie tot veiligheidstoepassingen met gebruik van big data en serious games.
Het college van burgemeester en wethouders besluit voor het eind van dit jaar welke projecten voor een financiële tegemoetkoming van maximaal 200.000 Euro in aanmerking komen.

The Hague Security Delta is het grootste veiligheidscluster van Europa. Bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit heel Nederland werken er samen aan innovaties en kennisontwikkeling op het gebied van cyber security, nationale en stedelijke veiligheid, bescherming van vitale infrastructuur en het forensisch werkveld. Den Haag is het kloppend hart. Alleen al in deze regio realiseren 300 van de 450 veiligheidsbedrijven een totale omzet van 1,5 miljard Euro en bieden werk aan 10.000 mensen.

Related news

HCSS in the media

4 October 2013

Endgame: The end of the debt super cycle,and how it changes everything

For the policy journal Europe's World Rob de Wijk wrote a book review on 'Endgame' by John Mauldin and Jonathan Tepper

Read more

News

3 October 2013

Werkgevers en politici zoeken oplossingen voor afnemende concurrentiekracht en toegang tot (human) capital in Nederland.

Zo’n honderd hoge functionarissen uit de politiek en het internationale bedrijfsleven praten vrijdag 4 oktober in Den Haag over de concurrentiekracht van Nederland. Vertegenwoordigd zijn de ‘internationale’ steden: Den Haag, Delft, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Maastricht.

Read more

This article can be found in these programs:

Resources

26 October 2016

The Kremlin’s money problems

25 October 2016

Turkish Stream deal signed - but obstacles remain

20 October 2016

Planetary Security Monitor

Resources